Eerste ontmoeting met twee teams in Heemskerk

Op zondag 13 november 2022 is deze langverwachte zondag competitie is eindelijk van start gegaan.
Vele veranderingen met de vorige competitie vormen. Dit keer komen er altijd 3 clubs samen, en moet iederen club ook maar 3 spelers meebrengen. Voor onze eerste ontmoeting waren Robin, Moh en Yves de gelukkige drie geworden.

Aangekomen bij de club was er wat verwarring met het vinden van de ingang van het gebouw maar we hebben dit systematisch opgelost (alle deuren proberen, tot we uiteindelijk mensen hadden overtuigd dat ze ons binnen moesten laten via een one-way door). Ze zouden later mogelijk spijt krijgen dat ze ons binnen hadden gelaten…

De hosting club kan ook kiezen hoe laat we gaan beginnen (met enige restricties, moet na 11:00 en voor 14:00 zijn). De hostende club was dit keer Max squash in Heemskerk en die hadden voor de vroegste optie van 11:00 gekozen. Dus wij waren al vroeg op pad.

We waren al vroeg (11:00) uur op pad. [Robin van der Z. – een van de spelers]

Bij aankomst werden we gegroet door zowel Max squash als Utrecht heren 4 die al aanwezig waren en zelfs al begonnen waren met hun partijen te spelen. Dus wij hadden ons ook maar omgekleed en klaargemaakt om de baan op te gaan. We hadden geen idee wat we konden verwachten want er was geen indicatie van te voren wat het niveau van de competitie zou zijn.

Het was echter al redelijk snel duidelijk dat onze tegenstanders het heel erg moeilijk zouden gaan krijgen tegen ons. Het was dus ook maar goed dat we meerdere wedstrijden moesten spelen want ons alle 3 ging het erg makkelijk af en we hebben de unieke 18-0 overwinning gepakt.

We zijn het enige ongeslagen team in de competitie tot nu toe

De ranking op dit moment, het ziet er goed uit voor Dekker Warmond Squash

Het was qua punten dus een groot success maar we hopen toch we

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *