we can do it in the mix

Sinds 2012 wordt de SBN MIX Competitie georganiseerd. In 2021 en 2022 hadden we een aangepaste vorm maar 21 april a.s. gaat de reguliere SBN MIX Competitie weer van start!

Wat is de SBN MIX Competitie ook alweer?

Het is een competitie waarbij zowel dames als heren in één team spelen en waar bovendien ook dubbelwedstrijden gespeeld worden.

Teamwedstrijden bestaan uit vier heren enkel, twee dames enkel, één heren dubbel en één mix dubbel.  Deze worden, net als in de reguliere competitie, op vrijdagavond gespeeld. De SBN MIX Competitie wordt afgesloten met een knallende finaledag voor alle categorieën. Dit jaar is de finaledag op 1 juli bij Squash Almere. Hier zullen de finalisten gaan uitmaken wie in welke categorie het beste is.

De verandering ten opzichte van voorgaande jaren is dat de poules nu worden ingedeeld op basis van de gemiddelde speelsterke van het team. Alleen als het team twee spelers heeft met speelsterkte 1 en/of 2, dan is het team verplicht om in de hoogste poule mee te spelen.  Naast de gemiddelde speelsterkte wordt er ook zoveel mogelijk, afhankelijk van het aantal teams dat zich opgeeft, rekening gehouden met de minimale reisafstand.

laatste nieuws

    Informatie

    Wil je meer weten over de mixcompetitie, meedoen, of een heel team inschrijven?

    neem contact op via

    competitie@dekkerwarmondsquash.nl

    of kijk op de website van Squash Bond Nederland