Spelen | Gewoon spelen

Een baan reserveren gaat het makkelijkste met de PlayTomic App op je telefoon of tablet.

Als je lid wordt, maakt Dekker Warmond op je opgegeven e-mailadres ook een account aan voor PlayTomic, waarop je abbonnement staat. Je kan dan voor €0 tarief (want je hebt al betaald) banen reserveren.

  • reserveren kan je leren
    De vereniging heeft signalen gekregen van het barpersoneel, dat er soms wordt gespeeld op banen door squashers die geen lid zijn. Wij zijn blij met zoveel enthousiasme, maar toch is het niet de bedoeling....

Er is op maandag van 18:00 uur tot 20:00 uur een vaste speelavond voor beginnende spelers en andere enthousiastelingen. Je kan als (aspirant) lid zo binnen komen lopen en meespelen.

Soms is er taart, soms niet. je kan ook meedoen met oefeningen die worden begeleid door onze trainer.

  • (jouw) squashprofielfoto (?)
    Doe je mee aan de laddercompetitie, of wel eens aan een toernooitje? En heb je daarbij als profielfoto een foto van je kind, je hond, of sta je in je pyjama op de camping?...

Ben je op zoek naar iets meer uitdaging en/of andere tegenstanders? Dan kan je meedoen aan de laddercompetitie. Competitie op je eigen niveau, want als je wint ga je omhoog en als je verliest weer omlaag.

Net als met de lift, maar dan zonder knopje.


De landelijke squashcompetitie wordt georganiseerd door de Squash Bond Nederland. Je moet en SBN licentie hebben om je in te kunnen schrijven.

Wil je uitkomen voor Dekker Warmond Squash, dan vinden we dat super leuk en raden we aan contact op te nemen met de competitieleider (competitie@dekkerwarmondsquash.nl)


Als je je spel en techniek wil verbeteren, is het natuurlijk aan te raden om een aantal lessen te nemen. Dat kan in een groepjes of (iets lastiger te vinden) met een individuele trainer.

lees hier meer

  • Squashles
    Op woensdagavond geeft Bart van Agteren squashles. Er zijn wellicht nog plekken vrij. Voor informatie kun je een mail sturen naar bartvanagteren@gmail.com