Zondagcompetitie Competitie | maar dan op zondag

Nieuw: Zondagcompetitie

Samen met Squash Nederland start SBN met een Zondagcompetitie. De competitie loopt van oktober tot april en bestaat uit 4 tot 5 speelrondes, vanaf februari start mogelijk een nieuwe ronde (lees meer op de site van de bond).

Binnen je poule speel je driehoeks- of vier team wedstrijden. Iedere competitieronde kom je daardoor twee keer in actie. Bovendien ontmoet je telkens meerdere teams wat een extra impuls aan de gezelligheid geeft. Iedereen kan deelnemen aan de zondag competitie. Omdat het om een pilot gaat is een basislidmaatschap van SBN zelfs voldoende! SBN hoopt hiermee een andere doelgroep te kunnen enthousiasmeren voor het spelen van squash competitie. Clubs die deelnemen betalen een afdracht per team en ieder team organiseert een competitieronde in het eigen centrum. De eerste wedstrijden starten tussen 11:00 en 13:00. Organiserende clubs zijn vrij om zelf de precieze tijden in te vullen.

Deelnemersveld nog beperkt

De eerste rond is klaar, per februari gaat de zondagcompetitie een nieuwe ronde in. Gaat Dekker opnieuw voor goud? Als het aan teamcaptain Robin ligt, helaas niet.

my thoughts on the next competition are that the level of play is too low for us and not really worth it to participate in the next one until there are some better players participating

Een mooie samenvatting van een leuk initiatief.. het deelnemersveld needs to groei nog a little bit.