zonder leden geen vereniging

Leden

Bij Dekker Warmond kan je squashbanen los huren en per keer betalen. Een leuke en flexibele manier kennis te maken met squash of af en toe te spelen.

Speel je vaker dan een paar keer per maand, dan is een abonnement met een lidmaatschap van de vereniging en voordeligere keus.

Als je een abonnement afsluit wordt je automatisch lid en kan je (maar hoef je niet) mee (te) spelen met toernooien, de clubkampioenschappen of de vaste speelavond.

Je komt dan ook makkelijker in contact met andere spelers. Deelnemen aan één van e vormen van competitie is dan natuurlijk ook mogelijk

Actieve leden

Dekker Warmond Squash is een vrijwilligersvereniging. De activiteiten worden georganiseerd door de leden zelf. Vind je het leuk om een toernooi of iets anders te organiseren of bij te helpen, dan ben je zeer welkom.

We organiseren alle dingen samen, dus je hebt altijd een of meer andere leden die meehelpen.

Bestuursleden

Marije van der Jagt, voorzitter

Vanaf 1 januari 2023 heb ik de eer om de rol van voorzitter van het bestuur van Dekker Warmond Squash te vervullen. In 1997 begon ik bij de jeugd in Squash Hillegom en in 2014 ben ik overgewaaid naar Dekker Warmond. Nog altijd vind ik squash de mooiste sport die er is. Het is dynamisch, strategisch, intensief en verveelt nooit. Van beginner tot gevorderde, na een uurtje squashen kun je heerlijk voldaan van de baan stappen.

De sport heeft het helaas moeilijk, ledenaantallen bij clubs en deelnemersaantallen bij competities en toernooien lopen al jaren terug. Gelukkig timmert Squash Bond Nederland met nieuwe initiatieven hard aan de weg om de sport weer op de kaart te zetten. Als nieuw bestuur dragen we graag ons steentje bij en kunnen jullie de komende tijd dan ook allerlei leuke evenementen bij Dekker Warmond Squash verwachten. We zien jullie graag op of naast de baan!

Joost, bestuurslid en competitieleider

Ik ben Joost, al meer dan 20 jaar fanatieke squasher.
15 jaar geleden ben ik met competitie begonnen bij Dekker en heb van de derde klasse tot en met de eerste divisie gespeeld.
De afgelopen jaren ben ik als competitieleider de aanspreekpunt voor zowel de spelers van Dekker als de squashbond. Ik regel alle team inschrijvingen en zorg dat alles rondom de competitie in goede banen geleid wordt.
Lijkt het je leuk om in teamverband competitie te spelen dan ga ik voor je aan de slag om aansluiting te vinden bij een bestaand team of als je met een groep bent een nieuwe team in te schrijven.

Angela, penningmeester

Hoi, ik ben Angela,

De penningmeester van de gezelligste squash vereniging van Warmond. 😉. Net als de rest van het bestuur speel ik al lang squash en elke keer word ik weer blij van het spelletje. Regelmatig kan je mij vinden op de banen dus heb je vragen, stel ze gerust.
Omdat we de vereniging ook financieel gezond willen houden ben ik in 2023 aangetreden als penningmeester. We willen leuke activiteiten en trainingen organiseren voor iedereen, dus als je hierover ook leuke ideeën hebt, laat het ons gerust weten.

Robin, plv. voorzitter

Hallo, ik ben Robin!

Ik speel al behoorlijk lang squash. Je kunt me meestal een paar keer per week op de squashbaan vinden. Als je me een tijdje niet ziet, betekent dit waarschijnlijk dat ik aan het reizen ben.

Ik ben altijd blij om met iedereen te spelen en beginnende spelers te helpen die hun spel willen verbeteren. Dus wees niet verlegen en vraag me gerust om een potje te spelen of om wat tips. Denk je dat je goed genoeg bent om te winnen kan je me ook altijd op de Laddercompetitie tegenkomen waar ik meestal redelijk bovenaan te vinden ben.

Gerbrand Mijzen, Secretaris

Hoi squashers, ook ik speel al behoorlijk lang squash, maar nog niet zo lang behoorlijk, zullen we maar zeggen. Als oud-badmintonner heb ik ook een eigen stijl, denk ik, met een extra licht racket en hoge ballen probeer ik er soms toch weer een soort badminton van te maken. Ik woon met mijn gezin in Oegstgeest, maar doordat ik veel speel, en sinds 2023 ook in het bestuur zit, maak ik best wel vaak de ‘oversteek’ naar Warmond. Ik heb de rol van secretaris en dan mag je je met alles bemoeien. In elk geval met correspondentie, en met besluitvorming en met de wijze waarop we ons als bestuur verantwoorden naar leden en andere betrokkenen. Want het werkt ook omgekeerd; alle leden mogen zich met de secretaris bemoeien. Graag tot zien, op of naast de baan.