Bestuur | ook maar mensen

bestuur van de vereniging Dekker Warmond Squash

Het bestuur bestaat uit vier bestuursleden en een voorzitter (ook een lid) die de vereniging naar buiten toe vertegenwoordigen. Iedereen die lid is, is welkom om een poosje in het bestuur te werken. We werken er voortdurend aan om de vereniging te laten draaien en hier en daar te verbeteren.

  • bestuursnieuws
    er is op dit moment geen bestuursnieuws

Vanaf 1 januari 2023 heb ik de eer om de rol van voorzitter van het bestuur van Dekker Warmond Squash te vervullen. In 1997 begon ik bij de jeugd in Squash Hillegom en in 2014 ben ik overgewaaid naar Dekker Warmond. Nog altijd vind ik squash de mooiste sport die er is. Het is dynamisch, strategisch, intensief en verveelt nooit. Van beginner tot gevorderde, na een uurtje squashen kun je heerlijk voldaan van de baan stappen.

De sport heeft het helaas moeilijk, ledenaantallen bij clubs en deelnemersaantallen bij competities en toernooien lopen al jaren terug. Gelukkig timmert Squash Bond Nederland met nieuwe initiatieven hard aan de weg om de sport weer op de kaart te zetten. Als nieuw bestuur dragen we graag ons steentje bij en kunnen jullie de komende tijd dan ook allerlei leuke evenementen bij Dekker Warmond Squash verwachten. We zien jullie graag op of naast de baan!

Marije van der Jagt, voorzitter

Marije van der Jagt, voorzitter
m.vd.jagt@dekkerwarmondsquash.nl

Joost, Competitieleider
competitie@dekkerwarmondsquash.nl

Hallo,

Ik ben Joost, al meer dan 20 jaar fanatieke squasher.
15 jaar geleden ben ik met competitie begonnen bij Dekker en heb van de derde klasse tot en met de eerste divisie gespeeld.
De afgelopen jaren ben ik als competitieleider de aanspreekpunt voor zowel de spelers van Dekker als de squashbond. Ik regel alle team inschrijvingen en zorg dat alles rondom de competitie in goede banen geleid wordt.
Lijkt het je leuk om in teamverband competitie te spelen dan ga ik voor je aan de slag om aansluiting te vinden bij een bestaand team of als je met een groep bent een nieuwe team in te schrijven.


Hoi, ik ben Angela,

Net als de rest van het bestuur speel ik al lang squash en elke keer word ik weer blij van het spelletje. Regelmatig kan je mij vinden op de banen dus heb je vragen, stel ze gerust.
Omdat we de vereniging ook financieel gezond willen houden ben ik in 2023 aangetreden als penningmeester. We willen leuke activiteiten en trainingen organiseren voor iedereen, dus als je hierover ook leuke ideeën hebt, laat het ons gerust weten.

De penningmeester van de gezelligste squash vereniging van Warmond. 😉


Hallo, ik ben Robin!

Ik speel al behoorlijk lang squash. Je kunt me meestal een paar keer per week op de squashbaan vinden. Als je me een tijdje niet ziet, betekent dit waarschijnlijk dat ik aan het reizen ben.

Ik ben altijd blij om met iedereen te spelen en beginnende spelers te helpen die hun spel willen verbeteren. Dus wees niet verlegen en vraag me gerust om een potje te spelen of om wat tips. Denk je dat je goed genoeg bent om te winnen kan je me ook altijd op de Laddercompetitie tegenkomen waar ik meestal redelijk bovenaan te vinden ben.

Ik organiseer elke maandag een ‘Round Robin’ van 18:00 tot 20:00 uur. Dan ben ik er om iedereen te helpen die komt opdagen. Dus ik hoop je snel te zien op de squashbaan!

Robin van der Zwan, plv Voorzitter


Hoi squashers,

ook ik speel al behoorlijk lang squash, maar nog niet zo lang behoorlijk, zullen we maar zeggen. Als oud-badmintonner heb ik ook een eigen stijl, denk ik, met een extra licht racket en hoge ballen probeer ik er soms toch weer een soort badminton van te maken. Ik woon met mijn gezin in Oegstgeest, maar doordat ik veel speel, en sinds 2023 ook in het bestuur zit, maak ik best wel vaak de ‘oversteek’ naar Warmond.
Ik heb de rol van secretaris en dan mag je je met alles bemoeien. In elk geval met correspondentie, en met besluitvorming en met de wijze waarop we ons als bestuur verantwoorden naar leden en andere betrokkenen. Want het werkt ook omgekeerd; alle leden mogen zich met de secretaris bemoeien. Graag tot zien, op of naast de baan.

Gerbrand Mijzen, secretaris