Jij hebt vragen wij ook


Heb je zelf materiaalpech? Snaar gebroken, racket vergeten of wil je een keer komen spelen maar heb je niet alle spullen?

Geen probleem bij Dekker Warmond zijn bij de balie rackets, ballen en meer te verkrijgen. We hebben bijvoorbeeld ook Squash57 materiaal, leuk om eens te proberen.


  De squashbanen worden intensief gebruikt en dus gaat er wel een wat stuk. De vloeren slijten, worden stoffig of een deur gaat niet meer goed dicht.

  De vereniging kijkt regelmatig of er onderhoud of verbetering aan de baan noodzakelijk of gewenst is. Dat bespreken we met Dekker Warmond die als eigenaar van de club verantwoordelijk is voor het onderhoud

  • Baanonderhoud pt 2.
   Voor de stand van zaken, zie hieronder de foto’s van 4 juni 2024. Wie langs de banen wandelt, valt het misschien op dat baan 1, 2 3 en 8 een nieuw, wit achtermuurtje hebben...

  In het heetst van de strijd (of erna) kan je nog wel eens wat vergeten. Er wordt van alles achtergelaten op de baan. Soms wordt het opgehaald, maar vaak ook niet.

  Zonde, want het wordt wel (even) voor je bewaard! Vraag er naar aan de balie en wie weet worden jij en je favo drinkbaker of knuffelhanddoek weer verenigd!