Onderhoud

De squashbanen worden intensief gebruikt en dus gaat er wel een wat stuk. De vloeren slijten, worden stoffig of een deur gaat niet meer goed dicht.

De vereniging kijkt regelmatig of er onderhoud of verbetering aan de baan noodzakelijk of gewenst is. We kijken daarbij uiteraard naar de banen, of deze veilig en prettig bespeeldbaar zijn. Maar we bespreken ook onderhhoud naast of rondom de baan. Dat gaat dus ook over de klimaatregeling, reserveringssysteem, meubilair voor de banen, etc.

Heb je algemenere klachten of opmerkingen over de voorzieningen, zoals de kleedruimte, sauna, etc. dan kan je je beter direct tot Dekker Warmond wenden (via de balie of telefonisch).

  • Baanonderhoud pt 2.
    Voor de stand van zaken, zie hieronder de foto’s van 4 juni 2024. Wie langs de banen wandelt, valt het misschien op dat baan 1, 2 3 en 8 een nieuw, wit achtermuurtje hebben...
  • Onderhoud aan de squashbanen
    Het is je wellicht tijdens het spelen opgevallen dat er een ladder, een hoogwerker of een pot verf op jouw squashbaan stond. Dat is niet een nieuwe squashoefening, maar dat zijn de spullen van...