Onderhoud aan de squashbanen

Het is je wellicht tijdens het spelen opgevallen dat er een ladder, een hoogwerker of een pot verf op jouw squashbaan stond. Dat is niet een nieuwe squashoefening, maar dat zijn de spullen van de technische dienst. De komende periode (mei – juni 2024) wordt er namelijk onderhoud gepleegd op en rond de banen

  • De afgelopen weken (tot 15 mei) zijn de achterwanden geschuurd van de banen 1-3 en baan. Daarna zijn deze opnieuw voorgelijmd en gestuct met squash-stuc (elastisch). Zodra er weer een rood lijntje op staat kan er weer worden gespeeld. De zijkanten van de baan worden binnenkort ook gedaan, maar dit is nog niet gepland.
  • Het gebroken buitenraam bij de banen 6-9 wordt vervangen. Hiervoor is een offerte aangevraagd door de technische dienst
  • De lampen zullen ook worden vervangen, deze worden in de derde week van mei besteld. Dit zal ledverlichting worden die qua kleur (Kelvin) en intensiteit (Lux) voldoen aan de vereisten die de bond stelt.
  • Omdat er is geschuurd komt er de komende periode meer stof op de baan te liggen. Er zal intentsiever worden gedweild, zodat we hopelijk val -en glijpartijen kunnen voorkomen. Speel op de onderhouden banen dus even voorzichtig in om te testen hoe stroef de ondergrond is.

Het bestuur is dagelijks / wekelijks in contact met Sportzaken en de Technische Dienst van Dekker Warmond. Wij kunnen ze bijvoorbeeld informeren over de vereisten vanuit de bond over de verlichting, banen, belijning, etc. Omgekeerd kunnen zij ons informeren wanneer banen niet bespeelbaar zullen zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *